Да се направят градинска маса и пейки от камъни е задача, която е сравнително лесна за изпълнение, но е безспорно тежка – в буквалния смисъл. Създадените по този начин мебели наистина си тежат на мястото и отговарят изцяло на определението „масивни“. Идеята може да бъде осъществена чрез няколко подхода, но независимо от избрания път, ако решите да се захваните с реализирането ѝ, трябва изключително добре да обмислите всички детайли, защото крайният резултат ще бъде непреместваем. А иначе всичко, от което се нуждаете са голям обем речни камъни (за предпочитане), стабилен плот за масата, подходящи седалки за пейките, стоманена арматурна мрежа, инструменти, декорации.

ထုတ်လုပ်မှုနည်းလမ်း:

အခြေခံအားဖြင့်ထိုကဲ့သို့သောဆောက်လုပ်ရေးကိုဘိလပ်မြေကဲ့သို့သောဂဟေဆက်ခြင်းအရောအနှောများဖြင့်လည်းပြုလုပ်နိုင်သည်၊ သို့သော်ဤကိစ္စတွင်ဤဥယျာဉ်သည်ထာဝရဖြစ်လိမ့်မည်။ သို့ရာတွင်၊ ၎င်းသည်ဗားရှင်းတွင်အားဖြည့်ဘားများပါ ၀ င်ပါကပိုမိုလွယ်ကူမြန်ဆန်သောဆောက်လုပ်ရေးအပြင်နောက်ထပ်အဆင့်တွင်ဆောက်လုပ်ရေးလိုင်း၏ပြောင်းပြန်ကိုဖျက်သိမ်းရန်ဖြစ်နိုင်သည်။
На първо място ви е нужен добър план, точни сметки и опит. Това е конструкция, която е подложена на напрежение, затова трябва да се сметнат добре размерите и съответните обеми, сеченията на арматурата, допълнителното укрепване. Задължително използвайте експертна помощ! Останалото е лесно – изграждат се укрепените правоъгълни, квадратни или цилиндрични кошове от арматура, поставят се на предварително определени позиции и се запълват с речните камъни. Подготвят се плота за масата и седалките за пейките. Каменните постаменти се измиват много добре, за да се отстрани прахът и мръсотията от тях и се монтират плотовете. Декорациите и аранжировките зависят от вашето въображение.

၏စိတ်ကူးနှင့်ပစ္စည်းများအားဖြင့်: Better Homes & Gardens