Adhesius de paret Adhesius de paret

Condicions d'ús

CONDICIONS D'ÚS

Quant als sentits d’art

Art Senses és una publicació en línia per proporcionar idees i coneixements. Són gratuïts i no tenen avantatges econòmics ni d’altres avantatges per als mitjans de comunicació. Art Senses publica anuncis que generen ingressos per cobrir els costos inherents al treball.
Art Senses no genera beneficis, però pretén sensibilitzar i conèixer els usuaris de les principals categories del lloc.

Propietat de fotografies i publicacions

Art Senses crea, rep dels usuaris i recopila material gratuït de l’espai gratuït d’Internet sense cap indicació de copyright de les imatges. Es publiquen imatges de drets d’autor i es protegeixen i es tracten les dades d’acord amb la Política de privadesa publicada. Cadascuna de les fotos publicades passa per processament gràfic de color, contrast, qualitat, edició, etc., per la qual cosa es signen. No reclama l'autoria.
Art Senses eliminarà immediatament qualsevol imatge amb la qual el seu creador no hagi estat d’acord i hagi aportat proves indiscutibles d’autoria.

Tots els textos del lloc Art Senses són creats per editors del lloc o proporcionats per tercers en forma d’articles.

Propietat de publicacions i contingut de tercers

Art Senses té dret a publicar, a la seva discreció, materials estrangers rebuts i no es fa responsable de la propietat, sinó només del contingut. El contingut agressiu, ofensiu o discriminatori no serà tolerat en cap publicació o comentari.
L’equip Art Senses creu que qualsevol usuari de qualsevol tipus de comportament o text omès involuntàriament sense voler dels editors serà puntualment informat pels usuaris.

Implementació d’idees proposades al lloc

Art Senses no es fa responsable de la implementació sense èxit de les idees proposades al lloc.
Art Senses recomana que només aquells que tinguin l’experiència culinària adequada a la complexitat de les receptes rellevants s’impliquin en la seva preparació. Les variacions són possibles en funció de molts factors en productes i gustos. Les unitats indicades són indicatives i permeten diferències en relacions de fins a 20% del valor especificat convertides en mesuradors de pes i / o volum normalitzats.
Art Senses no afavoreix de cap manera, sinó al contrari: recomana evitar persones sense el coneixement, experiència o qualificació adequades, treballar amb talls, perforar o altres dispositius i eines mecàniques i / o elèctriques que presentin risc de lesions.
Art Senses adverteix que la construcció de qualsevol tipus d’estructura per part de persones sense l'educació necessària suposa un risc de lesions o ferits.

Altres

Art Senses complementarà i modificarà aquests Termes, així com la seva Política de privadesa en qualsevol moment, per satisfer l’entorn i les necessitats canviants dels seus usuaris.

Translate »