Vægklistermærker Vægklistermærker

Privacy

BETINGELSER FOR BRUG

Om kunstsanser

Art Senses er en online publikation, der giver idéer og viden. De er tilfredsstillende og har ingen økonomiske eller andre fordele for medierne. Art Senses offentliggør annoncer, der genererer indtægter til at dække de iboende omkostninger ved arbejde.
Art Senses genererer ikke overskud, men sigter mod at skabe opmærksomhed og viden om brugere i de vigtigste kategorier på webstedet.

Ejerskab af fotos og publikationer

Art Senses opretter, modtager fra brugere og indsamler gratis materiale fra det gratis internetområde uden nogen angivelse af copyright på billederne. Copyrightbilleder offentliggøres, og dataene er beskyttet og behandlet i overensstemmelse med den offentliggjorte privatlivspolitik. Hver af de offentliggjorte fotos gennemgår grafisk behandling til farve, kontrast, kvalitet, redigering osv., Hvorfor signaturen er påført. Han hævder ikke forfatterskab.
Art Senses fjerner øjeblikkeligt ethvert billede, som skaberen er uenig i og har leveret udiskutabelt bevis for forfatterskab.

Alle tekster på webstedet Art Senses oprettes af webstedredaktører eller leveres af tredjepart i form af artikler.

Ejerskab af tredjepartspublikationer og indhold

Art Senses har ret til efter eget skøn at udgive fremmed materiale modtaget og er ikke ansvarlig for ejendommen, men kun for indholdet. Aggressivt, stødende eller diskriminerende indhold tolereres ikke i noget indlæg eller kommentar.
Art Senses-teamet mener, at ethvert forsøg på sådan opførsel eller utilsigtet udeladt tekst fra redaktørerne straks vil blive rapporteret af brugerne.

Implementering af ideer foreslået på webstedet

Art Senses er ikke ansvarlig for den succesrige implementering af de ideer, der er foreslået på webstedet.
Art Senses anbefaler, at kun dem, der har den kulinariske oplevelse, der er passende til kompleksiteten af ​​de relevante opskrifter, skal deltage i madlavning. Variationer er mulige afhængigt af mange faktorer i produkter og i smag. De angivne enheder er vejledende og tillader forskelle i forhold på op til 20% af den specificerede værdi konverteret til standardiseret vægt og / eller volumenmålere.
Art Senses tilskynder ikke på nogen måde, men tværtimod - anbefaler at undgås af personer uden den rette viden, erfaring eller kvalifikation, arbejde med skæring, boring eller andre mekaniske og / eller elektriske apparater og værktøjer, der har risikoen for kvæstelser.
Art Senses advarer om, at konstruktion af enhver type struktur af personer uden den nødvendige uddannelse udgør en risiko for personskade eller personskade.

andre

Art Senses vil supplere og ændre disse betingelser, såvel som dets privatlivspolitik til enhver tid, for at imødekomme det skiftende miljø og behov for brugerne.

Translate »