Zidne naljepnice Zidne naljepnice

Izjava o privatnosti

Politika privatnosti informacija

Odgovornost umjetnosti za privatnost
Art Senses poštuje privatnost posjetitelja vaše web stranice i zalaže se za zaštitu privatnosti vaših podataka na mreži. Za pružene osobne podatke, nastojat ćete se koristiti samo na način koji odaberete.
Ova izjava o privatnosti opisuje postupke Art Senses u vezi s internetskom privatnošću i objašnjava kako se informacije prikupljaju i koriste. Također objašnjava sigurnosne mjere poduzete za osiguranje povjerljivosti.

Koordinate za umjetnička osjetila
Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s privatnošću podataka prilikom korištenja ove web stranice, pišite na: office@art-senses.com

Anonimnost prilikom pregledavanja web mjesta
Imate pristup web stranici Art Senses i možete je pogledati bez otkrivanja svojih osobnih podataka. Web poslužitelji mogu bilježiti određene podatke o vašem pretraživanju weba. Ako se prikupljaju ove vrste podataka, to je stvaranje matematičkih modela na temelju broja posjeta web mjestu, pregleda stranica, prosječnih posjeta i ostalih statistika aktivnosti, a ne u svrhu prikupljanja osobnih podataka.

Prikupljanje osobnih podataka
Ova stranica ne prikuplja osobne podatke o vama bez vašeg znanja. Art Senses ne zahtijeva informacije posjetitelja iz drugih izvora, kao što su javni registri i institucije i / ili privatne organizacije.

Upotreba osobnih podataka
Neke informacije koje navedete možda se ne tretiraju kao osobne. Na primjer, možete odlučiti dati informacije koje Art Senses ne zahtijevaju. To se može učiniti putem obrazaca za komentare ili drugih sličnih mehanizama za povratne informacije. Imajte na umu da će Art Senses smatrati da su takve informacije pružene bez zahtjeva i stoga se ne mogu tretirati kao povjerljive.

Davanje osobnih podataka trećim osobama
Art Senses bit će jedini vlasnik osobnih podataka, ako ih ima. Art Senses neće prodavati ili prenositi ove podatke trećim stranama.

Dostupne informacije će se trećim stranama pružati isključivo i isključivo u skladu sa zakonskim odredbama, pravnim postupcima ili na zahtjev ovlaštenog tijela.

Razmjena informacija između posjetitelja
Web stranica Art Senses nije odgovorna za i ne nadzire razmjenu informacija između posjetitelja na njoj putem forme za komentare i / ili aplikacija.

Pohranjivanje podataka na vašem računalu - Kolačići
Kada pristupite ovoj web stranici, možda je moguće pohraniti određene podatke na vaše računalo. Ova vrsta podataka obično se opisuje kao kolačići. Ove informacije pomažu u poboljšanju navigacije i funkcionalnosti. Većina internetskih preglednika omogućuje vam brisanje kolačića, blokiranje svih kolačića ili slanje upozorenja prije spremanja kolačića. Imajte na umu da ako odbijete kolačiće, funkcionalnost ove web stranice može biti ograničena.

Kolačić je mali dio teksta koji se šalje vašem pregledniku s web stranice koju posjetite. To pomaže web mjestu da zapamti podatke o vašoj posjeti, kao što su željeni jezik i druge postavke. Ovo olakšava vaš sljedeći posjet i web stranicu čini korisnijom za vas. Kolačići igraju važnu ulogu. Bez njih bi umrežavanje bilo mnogo manje zadovoljavajuće.

GOOGLE kolačiće

Art Senses koristi Googleove proizvode, a Google upotrebljava kolačiće u mnoge svrhe - na primjer, kako bi zapamtio vaše postavke Sigurnog pretraživanja, kako bi oglasi koje vidite smatrate relevantnijima za vas, kako bi se brojao broj posjetitelja na stranici, pomoći vam da se prijavite za usluge i zaštitite svoje podatke.

Možete vidjeti popis vrste kolačića koje koristi Googlei naučite kako ih koristiti u oglašavanje. U Pravila o privatnosti Google objašnjava kako je vaša privatnost zaštićena Googleovom upotrebom kolačića i drugih informacija.

Zaštita osobnih podataka
Art Senses poduzima potrebne mjere kako bi zaštitio sve podatke dobivene od internetskih posjetitelja od neovlaštenog pristupa i upotrebe, kako bi se osigurala povjerljivost podataka, sigurnosne mjere povremeno će se pregledavati.

Spremite podatke
Art Senses neće zadržati osobne podatke, ako ih ima, duže nego što je potrebno u svrhu za koju su dobiveni.

Linkovi na pojedinim mjestima
Ova web stranica može sadržavati veze na druge web stranice koje održavaju treće strane. Art Senses nije odgovoran za povjerljivost informacija ili druge prakse web stranica trećih strana te nije odgovoran za sadržaj web lokacija na kojima su povezane. Korisnik koristi ovaj resurs na vlastiti rizik. Preporučuje se pročitati i razumjeti izjave o privatnosti na ovim web lokacijama.

Zloupotreba osobnih podataka
Art Senses može obrađivati ​​i pohranjivati ​​podatke o vama koje niste dobili osobno. Ako imate podatke o takvoj zloupotrebi podataka, obratite nam se e-poštom: office@art-senses.com

Promjene u ovim Pravilima o privatnosti
Art Senses zadržava pravo izmjene ovih Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Zbog toga se preporučuje redovito provjeravati trenutnu Politiku.

Translate »