Zidne naljepnice Zidne naljepnice

Uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

O umjetničkim osjetilima

Art Senses е електронно издание за предоставяне на идеи и знания. Същите са безвъзмездни и не носят финансова или друга  облага за медията. Art Senses публикува реклами, позволяващи генерирането на приходи за покриване на възникващите в процеса на работа присъщи разходи.
Art Senses ne donosi profit, ali ima za cilj povećati svijest i znanje korisnika u glavnim kategorijama web mjesta.

Vlasništvo fotografija i publikacija

Art Senses stvara, prima od korisnika i prikuplja besplatni materijal iz besplatnog internetskog prostora bez ikakvih naznaka autorskih prava na slikama. Slike autorskih prava objavljuju se, a podaci se štite i postupaju u skladu s objavljenim Pravilima o privatnosti. Svaka od objavljenih fotografija prolazi kroz grafičku obradu boja, kontrasta, kvalitete, uređivanja itd., Zbog čega je potpisan. Ne traži autorstvo.
Art Senses odmah će ukloniti svaku sliku s kojom se njezin autor nije složio i pružio je nepobitan dokaz autorstva.

Sve tekstove na Art Artses stranici stvaraju urednici stranica ili ih u obliku članaka dostavljaju treće strane.

Vlasništvo nad publikacijama i sadržajima trećih strana

Art Senses ima pravo, po vlastitom nahođenju, objavljivati ​​zaprimljene strane materijale i nije odgovoran za imovinu, već samo za sadržaj. Agresivan, uvredljiv ili diskriminirajući sadržaj neće biti toleriran ni u jednom postu ili komentaru.
Art Artses tim vjeruje da će svi pokušaji takvog ponašanja ili nenamjerno izostavljeni tekst urednika odmah izvijestiti.

Provedba ideja predloženih na web mjestu

Art Senses nije odgovoran za neuspješnu provedbu ideja predloženih na web mjestu.
Art Senses preporučuje da se kuhanjem bave samo oni koji imaju kulinarsko iskustvo koje odgovara složenosti recepata. Varijacije su moguće ovisno o mnogim čimbenicima proizvoda i ukusa. Navedene jedinice su indikativne i dopuštaju razlike u omjerima do 20% od navedene vrijednosti pretvorene u normirane mjerne mase i / ili zapremine.
Art Senses ni na koji način ne potiče, već naprotiv - preporučuje da ih izbjegavaju osobe bez odgovarajućeg znanja, iskustva ili kvalifikacija, rad s rezanjem, bušenjem ili drugim mehaničkim i / ili električnim uređajima i alatima koji imaju opasnost od ozljeda.
Art Senses upozorava da izgradnja bilo koje vrste građevina od strane osoba bez potrebnog obrazovanja predstavlja opasnost od ozljeda ili ozljeda.

Други

Art Senses će u bilo kojem trenutku dopuniti i izmijeniti ove Uvjete kao i svoju Politiku privatnosti u skladu s promjenjivim okruženjem i potrebama svojih korisnika.

 

Translate »