Pelekat dinding Pelekat dinding

Syarat-syarat penggunaan

SYARAT PENGGUNAAN

Mengenai Senses Art

Art Senses е електронно издание за предоставяне на идеи и знания. Същите са безвъзмездни и не носят финансова или друга  облага за медията. Art Senses публикува реклами, позволяващи генерирането на приходи за покриване на възникващите в процеса на работа присъщи разходи.
Art Senses tidak menghasilkan keuntungan, tetapi bertujuan untuk meningkatkan kesadaran dan pengetahuan pengguna dalam kategori utama dari situs ini.

Kepunyaan gambar dan penerbitan

Art Senses mencipta, menerima daripada pengguna dan mengumpul bahan percuma dari ruang internet percuma tanpa ada petunjuk hak cipta imej. Imej hak cipta diterbitkan dan data dilindungi dan dirawat sesuai dengan Dasar Privasi yang diterbitkan. Setiap gambar yang diterbitkan memasuki pemprosesan grafik untuk warna, kontras, kualiti, pengeditan, dan sebagainya, sebab itu tandatangan dilekatkan. Dia tidak menuntut pengarang.
Art Senses akan segera mengeluarkan sebarang imej yang penciptanya tidak setuju dan telah memberikan bukti pengarang yang tidak dapat dipertikaikan.

Semua teks di laman Art Senses dibuat oleh editor laman web atau disediakan oleh pihak ketiga dalam bentuk artikel.

Kepunyaan penerbitan dan kandungan pihak ketiga

Art Senses mempunyai hak untuk menerbitkan, mengikut budi bicara mutlaknya, bahan asing yang diterima, dan tidak bertanggung jawab atas harta itu, tetapi hanya untuk kandungannya. Kandungan agresif, menyerang atau diskriminasi tidak akan diterima di mana-mana jawatan atau ulasan.
Pasukan Art Senses percaya bahawa sebarang percubaan pada tingkah laku tersebut atau teks yang tidak sengaja ditinggalkan oleh editor akan dilaporkan dengan segera oleh pengguna.

Pelaksanaan idea yang dicadangkan di laman web ini

Art Senses tidak bertanggungjawab terhadap pelaksanaan idea-idea yang tidak dilaksanakan di laman web ini.
Art Senses mengesyorkan bahawa hanya mereka yang mempunyai pengalaman kuliner yang mencukupi untuk kerumitan resipi yang berkaitan harus terlibat dalam memasak. Variasi mungkin bergantung kepada banyak faktor dalam produk dan rasa. Unit-unit yang ditunjukkan adalah indikatif dan membenarkan perbezaan nisbah sehingga 20% daripada nilai yang ditentukan ditukarkan kepada berat dan / atau volum piawai standard.
Art Senses tidak menggalakkan, tetapi sebaliknya - mengesyorkan untuk dielakkan oleh orang yang tidak mempunyai pengetahuan, pengalaman atau kelayakan yang sesuai, bekerja dengan pemotongan, penggerudian atau peranti mekanikal dan / atau alat elektrik yang lain yang mempunyai risiko kecederaan.
Art Senses memberi amaran bahawa pembinaan mana-mana jenis struktur oleh orang tanpa pendidikan yang diperlukan menimbulkan risiko kecederaan atau kecederaan.

Lain-lain

Art Senses akan menambah dan mengubahsuai Terma-terma ini, serta Dasar Privasinya pada bila-bila masa, untuk memenuhi persekitaran yang berubah-ubah dan keperluan penggunanya.

 

Translate »