Idetë e dekoruara nga vjeshta. Sugjerime interesante për rregullimin e një tryeze me gjethe të vjeshtës dhe qirinj. Dekorime me fruta, misër, lajthi, arra, kunguj. Një shfaqje romancash, ngrohtësie dhe nostalgjie këtë verë të kaluar. Një frymë bajamesh dhe luledielli. Një burim rehati dhe harmonie. Përzierje e butë e ngjyrave të ngrohta dhe dritës së butë.